Valgrapport – 60 kandidater!

Da kandidatfristen utløp var det 60 engasjerte studenter som hadde meldt sitt kandidatur til Studentparlamentsvalget 2011 ved HiOA. Flest hadde de klart å mobilisere ved Fakultet for Helsefag. Med sine 22 kandidater har de satt en standard som vi mistenker det vil gå gjetord om i årene som kommer. Ikke langt bak kom Fakultet for Lærerutdanning som med en saftig sluttspurt kom seg opp på 18 kandidater. Litt mer beskjedne var fakultet for Teknologi, Kunst og Design med sine 11 kandidater, og litt overraskende, sett i et historisk perspektiv, kom Fakultet for Samfunnsfag sist med sine 9 kandidater. Uansett blir det kamp om plassene ved alle fakulteter, og det er et gledens budskap. Valget skal stå fra 6. til 14. oktober. Følg med på studentmailen din – der vil du få informasjon om hvordan du kan stemme. Godt valg!

Da kandidatfristen utløp var det 60 engasjerte studenter som hadde meldt sitt kandidatur til Studentparlamentsvalget 2011 ved HiOA.

Flest hadde de klart å mobilisere ved Fakultet for Helsefag. Med sine 22 kandidater har de satt en standard som vi mistenker det vil gå gjetord om i årene som kommer. Ikke langt bak kom Fakultet for Lærerutdanning som med en saftig sluttspurt kom seg opp på 18 kandidater.

Litt mer beskjedne var fakultet for Teknologi, Kunst og Design med sine 11 kandidater, og litt overraskende, sett i et historisk perspektiv, kom Fakultet for Samfunnsfag sist med sine 9 kandidater. Uansett blir det kamp om plassene ved alle fakulteter, og det er et gledens budskap.

Valget skal stå fra 6. til 14. oktober. Følg med på studentmailen din – der vil du få informasjon om hvordan du kan stemme.

Godt valg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *