Vil du ha kontrollen på hva Studentparlamentet faktisk gjør?

Da bør du stille til Kontroll- og organisasjonskomiteen (KOK) i Studentparlamentet. Da blir du en del av parlamentets eget vaktbikkjeteam, som passer på at alle regler blir fulgt, at Arbeidsutvalget gjør det som de har sagt de skal, og du får være med å utvikle studentparlamentet fra innsiden. Som medlem av KOK er det din tolkning av reglene som gjelder. Derfor deltar KOK på alle parlamentsmøter – 4 i semesteret ca – og man får et større innblikk i arbeidshverdagen til Arbeidsutvalget. KOK består av 3 medlemmer, og man jobber for at det skal være overlapp mellom medlemmene. Det er derfor sannsynlig at en fra avtroppende KOK stiller igjen, slik at man ikke starter på bar bakke etter valget 🙂 Har du lyst, så gi en lyd til valgkomiteen på vk@studentparlamentet.no.
foto: Bo Mathisen for skatt.no

Da bør du stille til Kontroll- og organisasjonskomiteen (KOK) i Studentparlamentet. Da blir du en del av parlamentets eget vaktbikkjeteam, som passer på at alle regler blir fulgt, at Arbeidsutvalget gjør det som de har sagt de skal, og du får være med å utvikle studentparlamentet fra innsiden.

Som medlem av KOK er det din tolkning av reglene som gjelder. Derfor deltar KOK på alle parlamentsmøter – 4 i semesteret ca – og man får et større innblikk i arbeidshverdagen til Arbeidsutvalget.

KOK består av 3 medlemmer, og man jobber for at det skal være overlapp mellom medlemmene. Det er derfor sannsynlig at en fra avtroppende KOK stiller igjen, slik at man ikke starter på bar bakke etter valget 🙂

Har du lyst, så gi en lyd til valgkomiteen på vk@studentparlamentet.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *