Takk for tierne!

SAIH-tiere er ikke som andre tiere. Gjennom semesteravgiften kan du velge å støtte SAIHs arbeid med 30 kroner. Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond (SAIH) er en landsdekkende student- og akademikerorganisasjon som driver med utdanningsbistand, informasjonsarbeid og politisk påvirkning. Hvert semester betaler 140000 studenter ved 6 universiteter og 23 høgskoler i Norge 20 eller 30 kroner i støtte til SAIH. I desember vedtok Studentparlamentet ved HiOA at du som HiOA-student skal ha mulighet til å støtte SAIHs arbeid og vise solidaritet med studenter i Sør gjennom semesteravgiften. SAIH arbeider med langsiktige prosjekter i fem land: Sør-Afrika, Zimbabwe, Zambia, Nicaragua og Bolivia. Vi støtter prosjekter drevet av lokale samarbeidsorganisasjoner, fordi vi mener nærhet til problemene er nødvendig for å få til endring. SAIH-tiere går blant annet til: •Utdanning for urfolksungdoms deltakelse i Bolivia •Utdanning for unge kvinners deltakelse i Zambia •Utdanning for studenter og ungdoms deltakelse i Zimbabwe •Utdanning til frigjøring for skeive ungdommer i sørlige Afrika •Seksuelle og reproduktive rettigheter i høyere utdanning i Sørlige Afrika. •Interkulturell utdanning for urfolk i Nicaraguas autonome regioner •Akademisk frihet og faglige rettigheter for studenter og akademikere i Sør Vil du engasjere deg i SAIH? SAIH har lokallag på universiteter og høyskoler i Norge. Lokallaget på HiOA arrangerer debatter, seminarer og kampanjer. I lokallaget kan du jobbe med mange spennende tema, og tilegne deg ny og nyttig kunnskap om bistand og internasjonal politikk. Ønsker du å bli med, ta kontakt på: saih.bislet@gmail.com Les mer om SAIH-tierne her. Besøk bloggen til SAIH Bislet her.

SAIH-tiere er ikke som andre tiere. Gjennom semesteravgiften kan du velge å støtte SAIHs arbeid med 30 kroner.

Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond (SAIH) er en landsdekkende student- og akademikerorganisasjon som driver med utdanningsbistand, informasjonsarbeid og politisk påvirkning.

Hvert semester betaler 140000 studenter ved 6 universiteter og 23 høgskoler i Norge 20 eller 30 kroner i støtte til SAIH. I desember vedtok Studentparlamentet ved HiOA at du som HiOA-student skal ha mulighet til å støtte SAIHs arbeid og vise solidaritet med studenter i Sør gjennom semesteravgiften.

SAIH arbeider med langsiktige prosjekter i fem land: Sør-Afrika, Zimbabwe, Zambia, Nicaragua og Bolivia. Vi støtter prosjekter drevet av lokale samarbeidsorganisasjoner, fordi vi mener nærhet til problemene er nødvendig for å få til endring.

SAIH-tiere går blant annet til:

•Utdanning for urfolksungdoms deltakelse i Bolivia

•Utdanning for unge kvinners deltakelse i Zambia

•Utdanning for studenter og ungdoms deltakelse i Zimbabwe

•Utdanning til frigjøring for skeive ungdommer i sørlige Afrika

•Seksuelle og reproduktive rettigheter i høyere utdanning i Sørlige Afrika.

•Interkulturell utdanning for urfolk i Nicaraguas autonome regioner

•Akademisk frihet og faglige rettigheter for studenter og akademikere i Sør

Vil du engasjere deg i SAIH?

SAIH har lokallag på universiteter og høyskoler i Norge. Lokallaget på HiOA arrangerer debatter, seminarer og kampanjer. I lokallaget kan du jobbe med mange spennende tema, og tilegne deg ny og nyttig kunnskap om bistand og internasjonal politikk. Ønsker du å bli med, ta kontakt på: saih.bislet@gmail.com

Les mer om SAIH-tierne her.

Besøk bloggen til SAIH Bislet her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *