Hey there student – Still til valg!

Kanskje du har sett plakatene av oss i arbeidsutvalget hvor vi sitter på do, kaster penger i luften, kaster søppel på studenter eller drikker champagne på kontoret? Men du har vel ikke fått med deg hva som det inneholder? Her kommer forklaringen. I disse dager er vi på jakt etter representanter til Studentparlamentet her på HiOA. Du kan se på  Studentparlamentet som studentenes eget lille Storting eller vårt ekstra store elevråd. Det er vi som lager studentens meninger i saker som angår studentene. Saker som angår ditt læringsmiljø, praksis, undervisning, HiOAs miljøprofil (eller mangelen på den), systemet rundt emne evalueringene og andre saker som faktisk påvirker DIN studiehverdag. Du tenker kanskje: Men dette er jeg ikke kvalifisert for? Du tar feil, dersom du har tanker rundt et av temaene er faktisk veldig kvalifisert allerede. Vi har alle startet et sted, jeg har ikke vært tillitsmann før andre året her på HiOA. Nå er jeg leder for Studentparlamentet, noe som viser at alle har muligheten, det handler bare om å gripe den! Kanskje du syns det er skummel og at du ikke helt hvordan det man skal snakke for store forsamlinger? Det gjorde jeg også en gang, nå går det fint fordi jeg fikk kursing og opplæring! Med andre ord er det ikke så skummelt som det kanskje virker som. Husk at vi faktisk er mennesker. Jeg gjør fortsatt feil den dag i dag  når jeg snakker foran forsamlinger, men både de og jeg overlever! Så hva får du ut av å stille til valg? Du får møte en gjeng med engasjerte studenter, som det alltid er flott å møte. Du får en CV som gir deg et konkurransefortrinn mot andre, og alle arbeidsplasser ser etter engasjerte ansatte. Du får en god forståelse av hvordan store organisasjoner er bygd opp. Du blir flinkere […]

T plakatKanskje du har sett plakatene av oss i arbeidsutvalget hvor vi sitter på do, kaster penger i luften, kaster søppel på studenter eller drikker champagne på kontoret? Men du har vel ikke fått med deg hva som det inneholder? Her kommer forklaringen.

I disse dager er vi på jakt etter representanter til Studentparlamentet her på HiOA. Du kan se på  Studentparlamentet som studentenes eget lille Storting eller vårt ekstra store elevråd. Det er vi som lager studentens meninger i saker som angår studentene. Saker som angår ditt læringsmiljø, praksis, undervisning, HiOAs miljøprofil (eller mangelen på den), systemet rundt emne evalueringene og andre saker som faktisk påvirker DIN studiehverdag.

Du tenker kanskje: Men dette er jeg ikke kvalifisert for? Du tar feil, dersom du har tanker rundt et av temaene er faktisk veldig kvalifisert allerede. Vi har alle startet et sted, jeg har ikke vært tillitsmann før andre året her på HiOA. Nå er jeg leder for Studentparlamentet, noe som viser at alle har muligheten, det handler bare om å gripe den!

Kanskje du syns det er skummel og at du ikke helt hvordan det man skal snakke for store forsamlinger? Det gjorde jeg også en gang, nå går det fint fordi jeg fikk kursing og opplæring! Med andre ord er det ikke så skummelt som det kanskje virker som. Husk at vi faktisk er mennesker. Jeg gjør fortsatt feil den dag i dag  når jeg snakker foran forsamlinger, men både de og jeg overlever!

Så hva får du ut av å stille til valg? Du får møte en gjeng med engasjerte studenter, som det alltid er flott å møte. Du får en CV som gir deg et konkurransefortrinn mot andre, og alle arbeidsplasser ser etter engasjerte ansatte. Du får en god forståelse av hvordan store organisasjoner er bygd opp. Du blir flinkere til å snakke for forsamlinger og bygge opp hvordan du legger frem ting.

Har jeg overbevist deg nå? Hvis du har lyst til å stille så er det bare å følge linken: www.hioa.no/spkandidat. Du vil ikke angre!

For å lese mer om oss: http://blogg.hioa.no/studentparlamentet/about/om-parlamentet
Frist for å stille er: 24. oktober!
Stemme periode er: 27. oktober til 4. november

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *