Operasjon HiOA – Velkommen til høytidelig lansering og fest

Endelig er dagen her. Den 20. mars skal SiO presentere resultatene fra «Operasjon HiOA» sammen med rektoratet, underholdning og gratis mat på Samfunnet Bislet. Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO), har i løpet av det siste året gjennomført prosjektet «Operasjon HiOA» der de har jobbet for å løfte foreningslivet ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Arbeidet som er gjort, metodene som er brukt, resultatet og hvordan man på høgskolen nå kan jobbe videre er sammenfattet i en rapport som skal offisielt overrekkes fra SiO til rektor ved HiOA den 20. mars. Det hele foregår på Samfunnet Bislet i kjelleren i Pilestredet 52, og sparkes i gang klokken 15:30. Programmet er som følger: 15:30 Pizza og mingling. 16:00 Underholdning med tidligere HiOA student og komiker Lars Berrum. 16:30 Taler og overrekkelse av «Operasjon HiOA-rapporten». Kvelden vil bli en flott mulighet for både studenter og tilsatte ved HiOA til å møte hverandre, møte foreningene som eksisterer ved HiOA, utveksle erfaringer og generelt lære mer om foreningslivet ved institusjonen. Foreninger som deltar på arrangementet oppfordres også til å stille opp med t-skjorter som representerer din forening, og flyers eller lignende som kan deles ut til interesserte. Vi ser fram å tilbringe ettermiddagen med engasjerte studenter og tilsatte fra HiOA. Facebook-arrangementet finner man her. 

Endelig er dagen her. Den 20. mars skal SiO presentere resultatene fra «Operasjon HiOA» sammen med rektoratet, underholdning og gratis mat på Samfunnet Bislet.

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO), har i løpet av det siste året gjennomført prosjektet «Operasjon HiOA» der de har jobbet for å løfte foreningslivet ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Arbeidet som er gjort, metodene som er brukt, resultatet og hvordan man på høgskolen nå kan jobbe videre er sammenfattet i en rapport som skal offisielt overrekkes fra SiO til rektor ved HiOA den 20. mars.

Det hele foregår på Samfunnet Bislet i kjelleren i Pilestredet 52, og sparkes i gang klokken 15:30.

Bildet er hentet fra et av SiOs kurs for foreninger.
Bildet er hentet fra et av SiOs kurs for foreninger.

Programmet er som følger:
15:30 Pizza og mingling.
16:00 Underholdning med tidligere HiOA student og komiker Lars Berrum.
16:30 Taler og overrekkelse av «Operasjon HiOA-rapporten».

Kvelden vil bli en flott mulighet for både studenter og tilsatte ved HiOA til å møte hverandre, møte foreningene som eksisterer ved HiOA, utveksle erfaringer og generelt lære mer om foreningslivet ved institusjonen. Foreninger som deltar på arrangementet oppfordres også til å stille opp med t-skjorter som representerer din forening, og flyers eller lignende som kan deles ut til interesserte.

Vi ser fram å tilbringe ettermiddagen med engasjerte studenter og tilsatte fra HiOA.

Facebook-arrangementet finner man her. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *