Årets student og årets foreleser

Hvert år deler Studentparlamentet ut prisen «Årets foreleser» til en foreleser som har utmerket seg spesielt gjennom det siste året, og for å sette fokus på de virkelig gode foreleserne. Nytt av året er at HiOA samtidig for første gang skal dele ut prisen for «Årets student». Årets foreleser: Kjenner du en foreleser som er litt bedre enn de andre, gjør ting på en annerledes måte eller virkelig ser studentene og deres behov? I så fall burde du nominere hun/han til prisen for årets foreleser! Ikke bare vil det gi foreleseren din en boost til å fortsette det gode arbeidet, men det vil også gi alle de andre foreleserne en å se opp til. Fristen for å nominere en foreleser er 15. mai, skjema for nominasjon og mer informasjon finner du her: Årets student: Studiestart 2015 blir første gang HiOA deler ut denne prisen og vi gleder oss. Det er utrolig mange gode studenter på HiOA og dermed trenger vi hjelp til å finne de beste. Har du en medstudent som bidrar litt ekstra i hverdagen? Som ser de rundt seg, hjelper til og engasjerer seg for at alle skal få en bedre studiehverdag? HiOA leter etter den studenten som i tillegg til å mestre studiene får til det lille (eller store) ekstra. Har du en ide om hvem det er? I så fall burde du nominere din årets student innen 15. mai. nominasjonsskjema er elektronisk, mer informasjon om det og prisen finner du her: Nominer dine favoritter da vel! 🙂 

Hvert år deler Studentparlamentet ut prisen «Årets foreleser» til en foreleser som har utmerket seg spesielt gjennom det siste året, og for å sette fokus på de virkelig gode foreleserne. Nytt av året er at HiOA samtidig for første gang skal dele ut prisen for «Årets student».

Årets foreleser:

Kjenner du en foreleser som er litt bedre enn de andre, gjør ting på en annerledes måte eller virkelig ser studentene og deres behov? I så fall burde du nominere hun/han til prisen for årets foreleser! Ikke bare vil det gi foreleseren din en boost til å fortsette det gode arbeidet, men det vil også gi alle de andre foreleserne en å se opp til. Fristen for å nominere en foreleser er 15. mai, skjema for nominasjon og mer informasjon finner du her:

Årets student:

Vi trenger din hjelp til å finne de beste, så nominer i vei!
Vi trenger din hjelp til å finne de beste, så nominer i vei!

Studiestart 2015 blir første gang HiOA deler ut denne prisen og vi gleder oss. Det er utrolig mange gode studenter på HiOA og dermed trenger vi hjelp til å finne de beste. Har du en medstudent som bidrar litt ekstra i hverdagen? Som ser de rundt seg, hjelper til og engasjerer seg for at alle skal få en bedre studiehverdag? HiOA leter etter den studenten som i tillegg til å mestre studiene får til det lille (eller store) ekstra. Har du en ide om hvem det er? I så fall burde du nominere din årets student innen 15. mai. nominasjonsskjema er elektronisk, mer informasjon om det og prisen finner du her:

Nominer dine favoritter da vel! 🙂 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *