Valg til Velferdstinget!

Den 1. november kan DU bli valgt som HiOA-representant i Velferdstinget. Velferdstinget i Oslo og Akershus (VT) er en interesseorganisasjon og et studentpolitisk organ for de ca. 60 000 studenter tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO). Det er til sammen 23 læresteder som er tilknyttet SiO. På konstituerende parlamentsmøte 1. november skal Studentparlamentet velge opptil 30 representanter til Velferdstinget. Det skal velges 10 faste representanter og opptil 20 vararepresentanter. Du kan bli en av dem. Som velferdstingrepresentant har du muligheten til å påvirke velferdtilbudet til studentene i Oslo og Akershus. Velferdstilbud som studentboliger, treningstilbud, psykologtjeneste, barnehager og mye, mye mer. I årets parlamentsvalg var det et stort antall kandidater som gikk til valg på saker som billigere mat i kantina, studentrabatt på kollektivtransport og bedre treningstilbud. Ved å sitte i Velferdstinget kan du gjøre noe med nettopp disse sakene! Velferdstinget har ca 10 møter i året. Virkeperioden er ett kalenderår, fra 1.desember – 31.november. Alle registrerte HiOA-studenter kan stille til valg, og det stilles ikke krav om tidligere erfaring med studentpolitisk arbeid. Studentparlamentet ved HiOA arrangerer formøter før møtene i Velferdstinget, slik at man får mulighet til å diskutere og stille spørsmål i forkant av møtene. For å melde ditt kandidatur, send en mail til studentparlamentet@hioa.no. Det er også mulig å stille til valg på møtet. Møt opp 1. november og start din kamp for å bedre studentvelferden i Oslo og Akershus! Du finner mer informasjon om Velferdstinget på www.studentvelferd.no. Du kan også komme innom Studentparlamentets kontorer i Pilestredet 46 eller på Kjeller dersom du har spørsmål om vervet eller valget.

Den 1. november kan DU bli valgt som HiOA-representant i Velferdstinget.

Velferdstinget i Oslo og Akershus (VT) er en interesseorganisasjon og et studentpolitisk organ for de ca. 60 000 studenter tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO). Det er til sammen 23 læresteder som er tilknyttet SiO.

På konstituerende parlamentsmøte 1. november skal Studentparlamentet velge opptil 30 representanter til Velferdstinget. Det skal velges 10 faste representanter og opptil 20 vararepresentanter. Du kan bli en av dem.

Som velferdstingrepresentant har du muligheten til å påvirke velferdtilbudet til studentene i Oslo og Akershus. Velferdstilbud som studentboliger, treningstilbud, psykologtjeneste, barnehager og mye, mye mer.

I årets parlamentsvalg var det et stort antall kandidater som gikk til valg på saker som billigere mat i kantina, studentrabatt på kollektivtransport og bedre treningstilbud. Ved å sitte i Velferdstinget kan du gjøre noe med nettopp disse sakene!

Velferdstinget har ca 10 møter i året. Virkeperioden er ett kalenderår, fra 1.desember – 31.november. Alle registrerte HiOA-studenter kan stille til valg, og det stilles ikke krav om tidligere erfaring med studentpolitisk arbeid. Studentparlamentet ved HiOA arrangerer formøter før møtene i Velferdstinget, slik at man får mulighet til å diskutere og stille spørsmål i forkant av møtene.

For å melde ditt kandidatur, send en mail til studentparlamentet@hioa.no. Det er også mulig å stille til valg på møtet. Møt opp 1. november og start din kamp for å bedre studentvelferden i Oslo og Akershus!

Du finner mer informasjon om Velferdstinget på www.studentvelferd.no. Du kan også komme innom Studentparlamentets kontorer i Pilestredet 46 eller på Kjeller dersom du har spørsmål om vervet eller valget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *