Første Parlamentsmøte og sånn…

Nå var det lenge siden sist gitt. Det har vært hektiske uker med planlegging, gjennomføring og påbegynt evaluering av en helt ny organisering av semesterstart for en relativt ny høgskole! Vi kom oss gjennom de to ukene uten varige mén. Det har vært mye arbeid, men ikke minst har det vært gøy! Hvis du var innom Pilestredet eller Kjeller på foreningsdager eller på grillkonsert med Disaster in the universe i teltet på campus Pilestredet og spiste hamburger som rektor hadde grillet, var det vi som stod bak arrangeringen. Det var veldig kjekt å se så mange flotte faddere sammen med sine kanskje litt forvirrede fadderbarn og da også de «gamle» studentene. Vi har hatt to uker fylt med inntrykk på lik linje med alle dere. Vi har møtt masse hyggelige studenter når vi har vært med på fadderprogram og ikke minst når vi har vært rundt og fortalt om Studentparlamentet til de nye klassene. Vi håper selvfølgelig å se mange av dere utover høsten! MEN, det jeg egentlig ville opplyse om var følgende: I morgen, tirsdag 04.september.2012, er det duket for vårt aller første Studentparlamentsmøte på «andre siden av bordet». Vi har oppi masse løping under semesterstart hatt lange møter hvor vi har utarbeidet en ny handlingsplan for 2012/2013 som skal vedtas i morgen. Vi håper på gode debatter og fornuftige vedtak. Det skal bli gøy å sette i gang arbeidet parlamentet bestemmer for oss i morgen. Når jeg tenker meg om blir det faktisk bestemt av disse 24 studentene i morgen hva jeg skal bruke dette året mitt på. Tenk om du hadde vært en av de 24? DET KAN DU! Det er nemlig valg til 24 nye studentrepresentanter i vinter. Dette kommer du til å høre mer om, det kan jeg love deg. Men tilbake til Parlamentsmøte nr. […]

Nå var det lenge siden sist gitt. Det har vært hektiske uker med planlegging, gjennomføring og påbegynt evaluering av en helt ny organisering av semesterstart for en relativt ny høgskole!

Foto: HiOA foto

Vi kom oss gjennom de to ukene uten varige mén. Det har vært mye arbeid, men ikke minst har det vært gøy!

Hvis du var innom Pilestredet eller Kjeller på foreningsdager eller på grillkonsert med Disaster in the universe i teltet på campus Pilestredet og spiste hamburger som rektor hadde grillet, var det vi som stod bak arrangeringen. Det var veldig kjekt å se så mange flotte faddere sammen med sine kanskje litt forvirrede fadderbarn og da også de «gamle» studentene. Vi har hatt to uker fylt med inntrykk på lik linje med alle dere. Vi har møtt masse hyggelige studenter når vi har vært med på fadderprogram og ikke minst når vi har vært rundt og fortalt om Studentparlamentet til de nye klassene. Vi håper selvfølgelig å se mange av dere utover høsten!

MEN, det jeg egentlig ville opplyse om var følgende: I morgen, tirsdag 04.september.2012, er det duket for vårt aller første Studentparlamentsmøte på «andre siden av bordet». Vi har oppi masse løping under semesterstart hatt lange møter hvor vi har utarbeidet en ny handlingsplan for 2012/2013 som skal vedtas i morgen. Vi håper på gode debatter og fornuftige vedtak. Det skal bli gøy å sette i gang arbeidet parlamentet bestemmer for oss i morgen. Når jeg tenker meg om blir det faktisk bestemt av disse 24 studentene i morgen hva jeg skal bruke dette året mitt på. Tenk om du hadde vært en av de 24? DET KAN DU! Det er nemlig valg til 24 nye studentrepresentanter i vinter. Dette kommer du til å høre mer om, det kan jeg love deg.

Men tilbake til Parlamentsmøte nr. 6 i år. Vi har fordelt forberedelsesoppgaver og jeg har vært så innmari heldig at jeg har fått ansvar for å trakte kaffe. I en liten kaffetrakter. Masse kaffe. GRATIS kaffe. Jeg gleder meg.

Vi kommer straks tilbake med oppdateringer på hvordan det gikk med handlingsplanen. Hvis du ikke klarer å vente så lenge, er det faktisk åpent møte. Visste du ikke det sier du? Men da vet du det nå. Det er god plass i P52, auditorium 3. Og jeg lover en hel haug med kaffe. Du kan få du også.

Ses i morgen kl. 17:00?

Hilsen Fagpolitisk ansvarlig, Therese

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *