Vil du bli fadder?

Ønsker du å være med å gi nye studenter ved Høgskolen i Oslo og Akershus en best mulig start på studiehverdagen hos oss? Meld deg som fadder da vel, og gi våre nye studenter en velkomst de aldri kommer til å glemme! Hver høst starter flere tusen nye studenter sine studer ved HiOA. De kommer fra både nært og fjernt for å studere ved vår institusjon, og fadderukene er for de fleste nøkkelen til en god start på studielivet. Gjennom å melde deg som fadder får du muligheten til å forme og påvirke studiestarten for flere av våre nye studenter, og bidra til å skape tilhørighet og trygghet på høgskolen. Dine oppgaver som fadder. Som fadder skal du legge til rette for et sosialt miljø for de nye studentene gjennom å arrangere sosiale sammenkomster. Du skal bidra til at de nye studentene blir bedre kjent med studiet, campus og nærområdet rundt høgskolen gjennom å være tilgjengelig å åpen for å gi studentene god og nyttig informasjon. Melder du deg som fadder tar du på deg et ansvar om å være tilgjengelig for de nye studentene gjennom hele fadderperioden. Det eneste som kreves er å delta på et obligatorisk fadderkurs i forkant av fadderperioden. Høres ikke så vanskelig ut det vel? Hvorfor du bør bli fadder. Som fadder får du en variert og underholdende uke der du i tillegg til å utvikle ditt sosiale nettverk og å ha det gøy, spiller en sentral rolle for å hjelpe de nye studentene med å komme inn i en trygt miljø. Og hvem vet, kanskje dukker det opp flere goder på deg hvis du stiller opp også? Fadder for internasjonale studenter? Du kan også melde deg som fadder, eller «buddy» for de internasjonale studentene. Likt som å være fadder for nasjonale studenter, vil du […]

Ønsker du å være med å gi nye studenter ved Høgskolen i Oslo og Akershus en best mulig start på studiehverdagen hos oss? Meld deg som fadder da vel, og gi våre nye studenter en velkomst de aldri kommer til å glemme!

Hver høst starter flere tusen nye studenter sine studer ved HiOA. De kommer fra både nært og fjernt for å studere ved vår institusjon, og fadderukene er for de fleste nøkkelen til en god start på studielivet. Gjennom å melde deg som fadder får du muligheten til å forme og påvirke studiestarten for flere av våre nye studenter, og bidra til å skape tilhørighet og trygghet på høgskolen.SiOforeninger_web1

Dine oppgaver som fadder.
Som fadder skal du legge til rette for et sosialt miljø for de nye studentene gjennom å arrangere sosiale sammenkomster. Du skal bidra til at de nye studentene blir bedre kjent med studiet, campus og nærområdet rundt høgskolen gjennom å være tilgjengelig å åpen for å gi studentene god og nyttig informasjon. Melder du deg som fadder tar du på deg et ansvar om å være tilgjengelig for de nye studentene gjennom hele fadderperioden.

Det eneste som kreves er å delta på et obligatorisk fadderkurs i forkant av fadderperioden. Høres ikke så vanskelig ut det vel?

Hvorfor du bør bli fadder.
Som fadder får du en variert og underholdende uke der du i tillegg til å utvikle ditt sosiale nettverk og å ha det gøy, spiller en sentral rolle for å hjelpe de nye studentene med å komme inn i en trygt miljø. Og hvem vet, kanskje dukker det opp flere goder på deg hvis du stiller opp også?

Fadder for internasjonale studenter?
Du kan også melde deg som fadder, eller «buddy» for de internasjonale studentene.
Likt som å være fadder for nasjonale studenter, vil du her spille en viktig del av å gi studentene en god start på studiet. I vil du ved å være buddy få muligheten til å praktisere engelsken din og møte helt andre kulturer.

Les mer om hva det vil si å være fadder her!

Påmelding skjer på fronter. Frist 26. april! 

Fadderpic

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *