Still til valg!

Hei alle sammen, dette er Studentparlamentets valgkomité som informerer 🙂 Alle engasjerte studenter ved HiOA: Nå gjelder det! Tiden er inne for å stille til valg for å bli en av studentene som skal styre studentdemokratiet ved Norges største statlige høyskole. HiOA er inne i et veldig spennende år. Curt Rice har nettopp blitt ansatt som ny rektor og og det skal komme en ny struktur på styrer, råd og utvalg. Nå har dere som engasjerte studenter ved HiOA en unik mulighet til å forme framtiden, til å stille tydelige krav og til å bli tatt på alvor. Ikke minst har dere et år i vente som kommer til å bli utrolig gøy! Du har nå drøye to uker på å bestemme deg for å stille selv og/eller pushe de dyktige vennene dine til å stille. Dette er en sjanse du ikke må gå glipp av! Hva kan du stille til? Vi i valgkomiteen innstiller til følgende verv på valgmøtet lørdag 25. april: Arbeidsutvalget: Leder Nestleder Fagpolitisk ansvarlig Læringsmiljøansvarlig Les vervsbeskrivelse for Arbeidsutvalget her.  Kontroll- og Organisasjonskomiteen til studentparlamentet: 1 representant Høyskolestyret: 1 fast og 1 kvinnelig vara 1 fast og 1 mannlig vara Les mer om høgskolestyret her. Skikkethetsnemnda: 1 fast og 1 vararepresentant Les mer om skikkethetsnemnda her.  Klagenemda: 1 fast mannlig og 1 mannlig vara 1 fast kvinnelig og 1 kvinnelig vara Les mer om klagenemda her. Læringsmiljøutvalget: 4 faste og 5 vararepresentanter Les mer om læringsmiljøutvalget her. SVA-styret 1 vast kvinnelig og 1 vara 1 fast mannlig og 1 vara Les mer om SVA-styret her. Det skal også velges til andre verv som tilsetningsutvalgene på institusjonsnivå, Kulturutvalget, Studentparlamentets valgkomité etc. Har du spørsmål om vervene ta kontakt! Mer info kommer snart! Hvordan stiller jeg til valg, spør du? Du skal fylle inn ett kandidatskjema per verv du […]

Hei alle sammen, dette er Studentparlamentets valgkomité som informerer 🙂

Valgkomiteen SP-HiOA
Dette er oss!

Alle engasjerte studenter ved HiOA: Nå gjelder det!

Tiden er inne for å stille til valg for å bli en av studentene som skal styre studentdemokratiet ved Norges største statlige høyskole.

HiOA er inne i et veldig spennende år. Curt Rice har nettopp blitt ansatt som ny rektor og og det skal komme en ny struktur på styrer, råd og utvalg. Nå har dere som engasjerte studenter ved HiOA en unik mulighet til å forme framtiden, til å stille tydelige krav og til å bli tatt på alvor. Ikke minst har dere et år i vente som kommer til å bli utrolig gøy!

Du har nå drøye to uker på å bestemme deg for å stille selv og/eller pushe de dyktige vennene dine til å stille. Dette er en sjanse du ikke må gå glipp av!

Hva kan du stille til?

Vi i valgkomiteen innstiller til følgende verv på valgmøtet lørdag 25. april:

Arbeidsutvalget:

Leder
Nestleder
Fagpolitisk ansvarlig
Læringsmiljøansvarlig

Les vervsbeskrivelse for Arbeidsutvalget her.

 Kontroll- og Organisasjonskomiteen til studentparlamentet:

1 representant

Høyskolestyret:

1 fast og 1 kvinnelig vara
1 fast og 1 mannlig vara

Les mer om høgskolestyret her.

Skikkethetsnemnda:

1 fast og 1 vararepresentant

Les mer om skikkethetsnemnda her. 

Klagenemda:

1 fast mannlig og 1 mannlig vara
1 fast kvinnelig og 1 kvinnelig vara

Les mer om klagenemda her.

Læringsmiljøutvalget:

4 faste og 5 vararepresentanter

Les mer om læringsmiljøutvalget her.

SVA-styret

1 vast kvinnelig og 1 vara
1 fast mannlig og 1 vara

Les mer om SVA-styret her.

Det skal også velges til andre verv som tilsetningsutvalgene på institusjonsnivå, Kulturutvalget, Studentparlamentets valgkomité etc. Har du spørsmål om vervene ta kontakt! Mer info kommer snart!

Hvordan stiller jeg til valg, spør du?

Du skal fylle inn ett kandidatskjema per verv du vil stille til.Skjemaet må leveres innen klokken 14, mandag 20. april, men lever gjerne tidligere. Offentliggjøring skjer tirsdag 21. april.

Vi ønsker at de som stiller til Arbeidsutvalget stiller innen onsdag 15. april. Dere vil da få tilsendt en case som dere skal presentere under intervjuet med Valgkomiteen. De som stiller til AU etter dette får tilsendt en case når dere stiller og får da færre dager til å forberede dere.

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med enten Arbeidsutvalget på studentparlamentet@hioa.no. Eller ta kontakt med oss i Valgkomiteen på trineoftedal@gmail.com.

Vi vil holde alle intervjuer fra mandag 20. til onsdag 22. april på ettermiddag/kveldstid. Torsdag 23. april blir det avholdt offentlig valgdebatt for dere som stiller på Samfunnet Bislett. Selve valgmøtet er lørdag 25. april.

 

Da er det bare en ting å gjøre: Still til valg!

Hilsen Valgkomiteen  🙂

Gabrielle, Eline, Suzanne, Carl Alexander og Trine.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *